Cvjećare Budva, Nikšić, Kotor - Garden Gold logo

Priča o nama


Prije više od jedne decenije, 2006. godine, na temeljima desetogodišnjeg praktičnog znanja i iskustva, definisali smo svoj poslovni san i osnovali kompaniju Garden Gold. Od tada koračamo sigurnim putem ostvarivanja zacrtanih ciljeva, vođeni ambicijom, stalnim usavršavanjem usluga i ponude i odgovornošću.

Da smo na dobrom putu, govori nam sve duža lista naših stalnih i zadovoljnih klijenata širom Crne Gore.

Osnovna djelatnost Garden Gold kompanije jeste uvoz, veleprodaja i maloprodaja rezanog, saksijskog cvijeća i cvjećarskog repromaterijala. Pod našim okriljem trenutno uspješno posluju i 3 maloprodajna objekta, pa naše proizvode direktno možete pronaći u cvjećarama u Nikšiću, Kotoru i Budvi.

Ljubavlju prema cvijeću i poslu kojim se bavimo, a prevashodno zahvaljujući klijentima koji su nam iznova ukazivali svoje povjerenje, za kratko vrijeme nametnuli smo se kao vodeći crnogorski brend u oblasti cvjećarstva. Siguran smo i pouzdan poslovni partner i dobavljač mnogim cvjećarama, koje kod nas u veleprodaji mogu nabaviti svježe i kvalitetno cvijeće, repromaterijal i sve što im je potrebno za uspješno poslovanje.

Cvjećare Budva, Nikšić, Kotor - Kvalitet bez kompromisa – da i vaša cvjećara procvjeta

Kvalitet bez kompromisa – da i vaša cvjećara procvjeta

Garden Gold u svojoj ponudi ima širok asortiman najkvalitetnijih vrsta rezanog i saksijskog cvijeća. Svake sedmice, direktno sa berzi Holandije i Ekvadora uvozimo svježe cvijeće vrhunskog kvaliteta.

Takođe, sarađujemo i sa provjerenim domaćim proizvođačima, kako bismo svojim klijentima ponudili isključivo kvalitet po povoljnim uslovima.

Kod nas možete pronaći bogat i raznolik izbor cvjećarskog repromaterijala. Prateći svjetske trendove, cvjećarsku opremu i repromaterijal godinama uvozimo iz Kine, Poljske, Mađarske, Italije, Holandije i Njemačke.

Cvjećare Budva, Nikšić, Kotor - Mi imamo pravi buket za svaku vašu svečanos

Mi imamo pravi buket za svaku vašu svečanost

Raskošan izbor svježeg rezanog cvijeća, repromaterijal koji prati savremene svjetske trendove i iskusni aranžeri omogućavaju nam da izađemo u susret i najmaštovitijim zahtjevima naših klijenata.

Svako vaše veselje naši jedinstveni cvjetni aranžmani učiniće još ljepšim i radosnijim. Rođendan, krštenje, rođenje bebe, godišnjica, proslava diplome ili korporativna slavlja i seminari – mi imamo kreativno cvjetno rješenje za sve.

A uz naše cvijeće običan dan i prostor postaje svečan i poseban.

Cvjećare Budva, Nikšić, Kotor - Vjenčanje kao iz mašte uz Garden Gold cvjetne dekoracije

Vjenčanje kao iz mašte uz Garden Gold cvjetne dekoracije

Posebno izdvajamo uslugu organizacije i dizajniranja cvjetnih aranžmana za vjenčanja.

Kako bismo svojim klijentima ponudili samo najbolje, konstantno ulažemo u usavršavanje svojih znanja i vještina. Zato, jedini u Crnoj Gori imamo iskusne i profesionalne aranžere sa međunarodnim sertifikatima za aranžiranje buketa za vjenčanja. Vašu bajku pretvorićemo u stvarnost i najradosniji dan uljepšaćemo jedinstvenim cvjetnim dekoracijama koje će se pamtiti.

Sa ponosom možemo istaći da smo za poslednje 2 godine aranžirali ili obezbjedili sve potrebne cvjetne dekoracije za preko 500 vjenčanja u Crnoj Gori.

Cvjećare Budva, Nikšić, Kotor - Naš profesionalizam priznat je i u svijetu

Naš profesionalizam priznat je i u svijetu

Kvalitetom svojih usluga i proizvoda stekli smo povjerenje i postali zastupnici za Crnu Goru i članovi mnogih svjetskih organizacija, kao što su Gift Baskets i Teleflor.

Garden Gold kompanija dio je globalnog lanca isporuke cvijeća i poklona u preko 185 zemalja širom svijeta. To znači da samo jednim pozivom ili porukom možete poslati cvjetni buket, specijalno aranžiranu poklon korpu sa pićem, voćem, slatkišima ili neko drugo iznenađenje u dogovoreno vrijeme, na bilo koju adresu u zemljama članicama ovih organizacija.