Cvjećare Budva, Nikšić, Kotor - Garden Gold logo

Vrhunski aranžeri za vaše vjenčanje iz bajke

Vjenčanje je jedan od najljepših i najradosnijih događaja u životu.

S druge strane, organizacija vjenčanja je izuzetno kompleksan i prilično stresan posao. Previše je detalja koje treba uklopiti, a vi svakako želite da sve bude savršeno, da se svi lijepo provedu i dugo pamte taj doživljaj. Maštovite cvjetne dekoracije koje će upotpuniti vašu priču, oplemeniti prostor i dati mu notu glamura i elegancije neza obilazan su dio svakog vjenčanja.

Zbog toga je najbolje kompletan posao organizacije vjenčanja, nabavku cvijeća i cvjetnih aranžmana prepustiti stručnjacima.

Cvjećare Budva, Nikšić, Kotor - Vrhunski aranžeri za vaše vjenčanje iz bajke

Ali, ne bilo kome.

Potreban vam je neko na koga se možete osloniti u svakom trenutku i ko ima sve kapacitete da vašu bajku pretvori u realnost do najsitnijeg detalja. Sigurno ste čuli za slučajeve da određene agencije i „dekorateri“ obećaju sve što tražite, to dobro i naplate, a onda realizacija bude i više nego razočaravajuća. Cvijeće nije svježe, nedostaju određene boje i vrste, a aranžmani ni ne podsjećaju na one sa slika. Osnovni uzrok ovome je nestručnost i nedovoljno poznavanje vrsta cvijeća i stanja na tržištu u određenom periodu godine.

Profesionalni aranžer mora znati sve informacije o cvijeću, ime vrste, da li je dostupno i kvalitetno u željenom periodu i po kojoj cijeni. Ukoliko nije, trebalo bi da vam predloži adekvatnu zamjenu i novo rješenje. Samo tako vi dobijate najbolju uslugu koja štedi vaše vrijeme i novac.

Tako organizaciji vjenčanja pristupamo mi u Garden Gold kompaniji.

Cvjećare Budva, Nikšić, Kotor - Garden Gold pretvara snove u stvarnost

Garden Gold pretvara snove u stvarnost

U poslednje vrijeme Garden Gold kompanija nametnula se kao vodeći brend u oblasti cvjećarstva u Crnoj Gori i regionu. Dekoracija i organizacija vjenčanja jedna je od usluga na koju smo posebno ponosni. To naši klijenti prepoznaju i najviše zahvaljujući njihovim preporukama bilježimo nezaustavljiv rast iz godine u godinu.

Evo zašto da nam i vi s punim povjerenjem prepustite dekorisanje svog vjenčanja.

  • Samo u protekle dvije godine dekorisali smo i obezbjedili cvijeće i cvjetne aranžmane za preko 500 vjenčanja u Crnoj Gori. Stekli smo povjerenje i postali bliski saradnici vodećih svjetskih agencija za organizaciju vjenčanja.
  • Jedini u Crnoj Gori imamo profesionalne dekoratere sa MEĐUNARODNIM SERTIFIKATIMA za dekoraciju vjenčanja.
  • Svi naši aranžeri iznad svega vole cvijeće, vole svoj posao i svakodnevno usavršavaju svoja znanja i vještine posjećujući vodeće događaje i sajmove iz oblasti cvjećarstva. Najnoviji svjetski trendovi u aranžiranju cvijeća mogu krasiti i vaše vjenčanje.
  • Izvrsno poznavanje vrsta cvijeća, njihove dostupnosti i kvaliteta na berzama cvijeća garancija je da ćete dobiti baš ono što želite ili još bolji predlog koji će vam uštedjeti budžet. Garden Gold je i direktan uvoznik cvijeća i repromaterijala, tako da do vas stiže samo svježe cvijeće vrhunskog kvaliteta, po povoljnim cijenama.
  • Imamo kapacitete da SVE što ste zamislili pretvorimo u realnost uz to štedeći vaše vrijeme i vaš novac.

Zato, vi se potrudite da što više uživate u ovom posebnom danu, a brigu o dekoracijama prepustite našem stručnom timu. Mi vam garantujemo cvjetne aranžmane koji će na poseban način oživjeti vašu bajku i o kojima će se dugo pričati.