Cvjećare Budva, Nikšić, Kotor - Garden Gold logo

Pravila korišćenja online prodavnice Garden Gold


Opšte napomene


Web shop Garden Gold sadrži veliki izbor rezanog i saksijskog cvijeća, kao i cjelokupni asortiman repromaterijala za cvjećarstvo. Dostupan je korisnicima 24 sata i potpuno prilagodljiv za kupovinu mobilnim telefonima. Sadrži vjerne slike dostupnih proizvoda koje se redovno ažuriraju.


Uvoz svježeg i saksijskog cvjeća je svakog četvrtka.


Uslovi kupovine


Korisnici online prodavnice mogu biti samo stalni klijenti Garden Gold-a, odnosno klijenti koji robu naručuju svake sedmice i isključivo od naše firme. Za stalne klijente važe posebne ponude i cijene koje nisu vidljive i dostupne ostalim klijentima.


Opis proizvoda


Cvjećara Garden Gold nastoji da sve svoje proizvode prikaže vjerno, opisom i slikom proizvoda. Međutim, imajući u vidu prirodu biljnog materijala (živi proizvod), moguća su izvesna odstupanja u odnosu na slike proizvoda.


Naručivanje


Naručivanje se obavlja izborom željenog proizvoda, klikom na dugme – dodaj u korpu. Nakon izbora proizvoda, kliknite na duge – završi porudžbinu. Ukoliko želite još nešto da naručite, kliknite na dugme – nazad na asortiman. Ukoliko želite odustati od nekog proizvoda kliknite na dugme – izbriši iz korpe. Kada ste okončali kupovinu kliknite na dugme – vaša korpa a potom na dugme – naruči i potom pratite uputstvo za popunjavanje formulara.


Reklamacije


Reklamacije na isporučenu robu uvažavaju se ukoliko su dostavljene u roku od 1 sata nakon dostave. Reklamacije se uvažavaju u slučaju da nije isporučen ugovoreni dio narudžbine u obimu i vrsti poručene robe, kao i u slučaju da je isporuka izvršena pogrešnoj osobi ili na pogrešnu adresu. Uvažena reklamacije nadoknadiće se klijentu u najkraćem roku, u robu ili kroz povrat sredstava.


Dostava i rokovi isporuke


Dostava cvijeća i repromaterijala naručenog preko online shopa vrši se našim vozilima za područje Crne Gore u najkraćem roku. U slučaju hitnosti, potrebno je da nazovete naše operatere i informišite se o mogućnosti preče odnosno hitne dostave robe.


Zaštita privatnosti


Internet prodavnica Garden Gold obavezuje se da će čuvati privatnost podataka svojih klijenata. Svi podaci o klijentima i njihovim porudžbinama strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni internet prodavnice odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.